Neptune Reizen: hét reisbureau in Izegem

Onze experts maken jouw vakantie

Ann | Neptune Reizen - Reisbureau Izegem

Ann

Ann studeerde in 1988 af als gegradueerde in toerisme aan het toenmalige HTI in Brugge. Na enkele jaren tewerkstelling in Gent en in Kortrijk, besliste ze om in 1996 als zelfstandige een kantoor in Izegem op te starten. Na een 24-tal jaren het kantoor in het centrum van de stad uit te baten, heeft zij het kantoor onlangs verhuisd richting Bosmolens, op een prachtige locatie met eigen parking. Naast een grondige kennis van het ruime aanbod van diverse touroperators heeft Ann ook ervaring met à-la-carte dossiers op verschillende bestemmingen maar ook op vlak van duikreizen kan ze je zeker van dienst zijn. Jaarlijks begeleidt ze ook onze groepscruise en groepsrondreis.

Lien | Neptune Reizen - Reisbureau Izegem

Lien

Lien studeerde in 2021 af als bachelor in toerisme en in communicatiemanagement. Van kleins af aan stond ze te popelen om te reizen en nieuwe landen en culturen te ontdekken. Met haar familie of vrienden reisde ze al naar diverse landen in Europa en daarbuiten. Tussen het middelbaar en de hogeschool trok ze voor een jaar op culturele uitwisseling naar Colombia. Ze volgde ook stage in Sevilla. Na haar studies trok ze naar Dubai om er te werken als hostess op de WereldExpo. Dankzij die ervaring deed ze kennis op van heel wat landen en maakte ze de wereld tot haar werkveld. Daarna trad ze in dienst bij ons als reisconsulente. Reizen is haar passie en die wil ze doorgeven aan anderen. Ze kijkt ernaar uit om nog meer reizen te beleven en jullie met haar ervaringen te inspireren.

Wendy

Wendy

Wendy studeerde in 1993 af  in het Limburgse Lommel . Na een 10-tal jaren in het buitenland te werken voor Jetair , heeft zij nog een paar jaar in een Limburgs reiskantoor gewerkt. De liefde heeft haar als Kempense naar West-Vlaanderen gebracht. Een job vond ze als dienstenchequeconsulente maar kunnen  werken in de toeristische sector bleef haar doel. Nu heeft zij sinds onlangs haar droomjob terug gevonden bij Neptune Reizen .

Reisaanvraag

Over Neptune Reizen