Neptune Reizen: hét reisbureau in Izegem

Onze experts maken jouw vakantie

Ann | Neptune Reizen - Reisbureau Izegem

Ann

Ann studeerde in 1988 af als gegradueerde in toerisme aan het toenmalige HTI in Brugge. Na enkele jaren tewerkstelling in Gent en in Kortrijk, besliste ze om in 1996 als zelfstandige een kantoor in Izegem op te starten. Na een 24-tal jaren het kantoor in het centrum van de stad uit te baten, heeft zij het kantoor onlangs verhuisd richting Bosmolens, op een prachtige locatie met eigen parking. Naast een grondige kennis van het ruime aanbod van diverse touroperators heeft Ann ook ervaring met à-la-carte dossiers op verschillende bestemmingen maar ook op vlak van duikreizen kan ze je zeker van dienst zijn. Jaarlijks begeleidt ze ook onze groepscruise en groepsrondreis.

Chanel

Chanel studeerde in 2008 af als bachelor in toerisme aan KHBO in Brugge. Na haar stage bij Jetaircenter Neptune Reizen trad ze er in dienst als fulltime reisconsulente. Al zeer snel leerde ze diverse populaire bestemmingen en hun hotels kennen door deelname aan jaarlijkse studiereizen naar diverse bestemmingen binnen Europa maar ook ver daar buiten. Ook tijdens haar privéreizen zoekt Chanel graag voor jou de beste verblijfsadresjes uit! Graag op reis maar je weet niet naar waar? Kom langs en vraag het haar!

Lien | Neptune Reizen - Reisbureau Izegem

Lien

Lien studeerde in 2021 af als bachelor in toerisme en in communicatiemanagement. Van kleins af aan stond ze te popelen om te reizen en nieuwe landen en culturen te ontdekken. Met haar familie of vrienden reisde ze al naar diverse landen in Europa en daarbuiten. Tussen het middelbaar en de hogeschool trok ze voor een jaar op culturele uitwisseling naar Colombia. Ze volgde ook stage in Sevilla. Na haar studies trok ze naar Dubai om er te werken als hostess op de WereldExpo. Dankzij die ervaring deed ze kennis op van heel wat landen en maakte ze de wereld tot haar werkveld. Daarna trad ze in dienst bij ons als reisconsulente. Reizen is haar passie en die wil ze doorgeven aan anderen. Ze kijkt ernaar uit om nog meer reizen te beleven en jullie met haar ervaringen te inspireren.

Reisaanvraag

Over Neptune Reizen